Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt vierde keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 13-07-2010, 08.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 02.00 uur is in Vlissingen een auto in beslag genomen.


Surveillerende agenten hielden een automobilist staande ter hoogte van de Singel. Het bleek dat de automobilist, een 26-jarige man uit Vlissingen, niet in het bezit is van een rijbewijs en tevens in een onverzekerde auto reed.

Omdat dit de vierde keer was dat de man zonder rijbewijs in een onverzekerde auto werd aangehouden, is zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (15-7-2010 om 01:19)
Voor de negatieve reacties onder ons, het is de 4e x dat meneer staande cq aangehouden is voor het rijden zonder rb. Dit is waarschijnlijk ook niet de eerste x dat zn auto ingenomen is. De eerste x kreeg ie em vast terug, nu misschien niet meer. Celstraf is mogelijk, boete zeker meer dan 1000 euro.
Ikkuh (14-7-2010 om 17:53)
Hahaha zonder rijbewijs.. dan ben je altijd onverzekerd als je in een auto rijdt. daarnaast zal meneer wel zo slim zijn dat de auto niet op zijn eigen naam stond.. dus heeft meneer er poep aan en zal het gewoon weer doen.
Natas (13-7-2010 om 18:27)
Hadden ze bij de eerste aanhouding al moeten doen in beslag nemen,dat weet men toch dat ze zich here..... voelen en weer verder rijden.,als die een ongeluk heeft zijn de kosten voor de onzekerde en dat is een dure grap.
Adje (13-7-2010 om 18:07)
Voor deze man moet en passende straf aangeboden door de officier van justitie. Een jaar celstraf i.p.v. en boete. Sommige mensen leren nooit.
Erik (13-7-2010 om 11:55)
Goed dat ze die auto afgepakt hebben, maar wat een schande eigenlijk dat die man hiervoor dus gewoon DRIE KEER weg kwam met het rijden zonder rijbewijs in een onverzekerde auto.
Bloem (13-7-2010 om 11:49)
Pas na de 4de x is die aangehouden wat een lachertje is poltie zeeland ook..lekker gevaarlijk zonder rijbewijs en onverzekert rond rijden dat gaat tog net iets te ver wat als je een ongeluk maakt dat kan niemand tog ooit betalen en de allees wat er om heen komt kijken
Cookie-instellingen beheren