Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trio veroordeeld voor overval Souburg

Toegevoegd: 15-07-2010, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag drie Oost-Souburgers van 20, 26 en 26 jaar veroordeeld tot celstraffen van 36, 40 en 45 maanden. Het Openbaar Ministerie had hogere straffen geëist.
 
Het trio overviel in november 2008 met het nodige geweld een oudere man in zijn woning aan de Dongestraat in Oost-Souburg. Onder bedreiging met geweld en een vuurwapen, werden er, nadat zijn woning was doorzocht, geld en sieraden weggenomen. De man raakte bij de overval licht gewond.


De overval werd medio februari 2010  door het overvallenteam van de politie Zeeland opgelost. Een van de daders was ook betrokken bij de megavernielingen tijdens een 'viering 'van het Nieuwjaar en het aan gort rijden van gestolen auto's.

Zie ook:
- 25/02/2010: Overval op woning Souburg opgelost
- 03/11/2008: Gewonde bij gewapende overval Souburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (26-7-2010 om 17:00)
Ben het eens met jullie arme meneer en hun huppelen vrolijk naar een andre huis..te lui om te werken en heb je zo hard gewerkt en gespaart en dan komt zo iets langs te laag voor woorden langs en dan mag je niks doen ook wat een rechtsysteen bah
Natas (16-7-2010 om 06:08)
Wat een straf zeg,... de daders lachen erom,en het slachtoffer is inderdaad zijn leven lang getraumatiseerd,schandalig rechter.ik vind dit heel erg, echt te laag de straffenpaar km te hard rijden word nog harder gestraft.
Petra (15-7-2010 om 18:35)
Nog te weinig......straf.langer opsluiten, om iemand zo bang in in het leven door te gaan
Piet (15-7-2010 om 16:26)
Wat een lachertje blijven onze rechters toch. Vrijwel altijd onder de eis veroordelen en dan voor zo'n vergrijp een paar maanden geven. Ipv maanden had er jaren moeten staan. Dan ist zo over. De man zijn leven lang getraumatiseerd en de daders zijn over een poosje weer vrij met nog een heel leven
Cookie-instellingen beheren