Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Beveiliger aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 15-07-2010, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Woensdagmiddag is in zijn woning een 31-jarige man uit de gemeente Goes aangehouden.


De man was als beveiliger werkzaam en wordt ervan verdacht uit twee bedrijven in Goes geld te hebben weggenomen tijdens zijn werk.

De man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Fontijn (19-7-2010 om 08:47)
Als medewerker van een uitzendbureau dat ook een beveiligingsvergunning heeft en enkel de juiste procedure volgt, vind ik het onvoorstelbaar dat beveiligers onze werkpositie op deze manier nog lastiger maken. Ieder mandje heeft dus inderdaad rotte appelen!
@ Gizmo (17-7-2010 om 09:40)
Natuurlijk kan bij elke beveiligingsbedrijf rotte appelen binnen hun organisatie zitten.Dit is niet te hopen voor hen.Die rotte appelen moet men gelijk eruit halen.Die zijn een slechte visitekaartje voor de beveiligngsbedrijf.Maar eerlijke conrrentie mag.
@ Gizmo (17-7-2010 om 09:36)
Het lijkt dat Gizmo over intel beschikt die niemand anders kan weten!Er zit een beveilignsbedrijf langs het spoor in Vlissingen die dezelfde normen handeert.Daar komt bij dat elke beveiligier gescreend wordt door de Politie bij het aanvragen van passen.Elke beveiligngsbedrijf mag klanten benaderen.
B. (17-7-2010 om 09:32)
Naar mijn weten mag je niet zonder de benodigde papieren werken en je hebt een bewijs van goed gedrag nodig voor je begint. Destijds mocht je anders het werk niet eens doen. @gizmo, dan wordt het tijd dat dit gemeld wordt???
Beveiliger (17-7-2010 om 09:16)
Bedankt kolega het bedrijf waar voor je werk een slechte naam veroorzaken ik hoop dat je ontslagen wordt
Gizmo (16-7-2010 om 13:28)
In Vlissingen profileert een uitzendbureau zich als beveiligingsbedrijf in brieven naar potentiƫle klanten toe. Wij hadden ook zo'n brief ontvangen. Natuurlijk is het aanbod uitermate scherp... Het personeel is (nog) niet in bezit van de vereiste papieren, maar 'in opleiding' en niet gescreend.
Cookie-instellingen beheren