Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zakkenroller actief op kermis Vlissingen

Toegevoegd: 17-07-2010, 14.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagavond is op de Vlissingse kermis een GSM van een 14-jarige Vlissingse jongen gerold.


De jongen werd in de drukte aangestoten en ontdekte even later dat zijn GSM uit zijn broekzak was weggenomen.

De kermis in Vlissingen is vrijdag gestart en duurt nog tot 25 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wietse (18-7-2010 om 22:18)
@ henna, Simpele mensen? wat ben jij dom zeg! Overal worden mensen gerold en bestolen en dat heeft niks te maken met dat wij simpel zijn hier, het gaat er gewoon om dat er tuig op straat rondloopt wat niet snapt dat ze van een ander z'n spullen af moeten blijven!
Bas (18-7-2010 om 21:06)
Het is ook gewoon dom als je je spullen in open zakken stopt! vooral op drukke plekken waar je regelmatig tegen iemand aan botst. portomone sleutels en mobiels gewoon achter een rits of in je voor zakken , anders "vraag" je er zelf om.
Henna (18-7-2010 om 17:15)
Hennie heeft helemaal gelijk, in zeeland loopt men erbij alsof de dikke portomonee of vet mobieltje maar gezien moet worden. lekker uitpuilen uit je kontzak en het nog gek vinden ook dat die gerold wordt. wat een simpele mensen wonen hier toch. eigen schuld had je maar op moeten letten.
Annet (18-7-2010 om 16:53)
Het spijt me hennie maar men hoord niet met zijn klauwen aan andermans spullen te komen al heeft iemand iets in zijn kontzak zitten dat geeft niemand het recht om het er uit te halen het is namelijk van iemand anders en daar blijf een normaal iemand met zijn poten van af
A* (18-7-2010 om 16:18)
Mij is altijd geleerd, is iets niet van jou dan blijf je daar van af. Ookal ligt er 100 euro op een tafel, het is niet van jou dus dan pak je het niet. Simpel.. Helaas denkt de jeugd er nog steeds anders over..
Raoul (18-7-2010 om 11:15)
@ hennie sorry hoor maar ik vind dit een beetje te makkelijk geredeneerd.Je had kunnen roven maar deed dit niet, en omdat er nog steeds van die k-zakken rondlopen die niet met hun klauwen van andermans spullen af kunnen blijven noem je een ander maar nonchalant en zeg dat het hun schuld is. Vreemd!
Cookie-instellingen beheren