Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Vier dronken automobilisten betrapt

Toegevoegd: 18-07-2010, 20.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag en zondag heeft de politie in Zeeland een aantal rijbewijzen ingenomen wegens rijden onder invloed.


Zaterdag raakte in Vlissingen een 68-jarige vrouw uit die plaats haar rijbewijs kwijt. Agenten zagen de vrouw rond 16.00 uur slingerend in haar auto rijden en gaven haar een stopteken. Dit negeerde de vrouw echter.

De agenten zijn vervolgens voor de vrouw gaan rijden en hebben haar een volgteken gegeven. Ook dit negeerde de vrouw. Vervolgens sloeg ze af in een andere richting. De agenten zijn haar gevolgd en hebben de vrouw klemgereden in de Kanariesprenk. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bij de ademanalyse op het bureau bleek dat de vrouw meer dan 3 keer teveel had gedronken. Haar rijbewijs is ingenomen.

Een 54-jarige Belg raakte zaterdag rond 19.30 uur in Philippine zijn rijbewijs kwijt na een alcoholcontrole. Hij bleek ook meer dan 3 keer teveel te hebben gedronken.

Zondag omstreeks 01.15 uur raakte en 26-jarige man uit de gemeente Sluis zijn rijbewijs kwijt. De man reed omstreeks die tijd in Sluis. Agenten zagen dat de verlichting van zijn auto niet in orde was. Hierop hielden zij hem staande. De agenten roken een alcohollucht, waarop zij de 26-jarige man aan een ademanalyse onderworpen. Hij bleek ruim twee keer teveel te hebben gedronken.

Een 18-jarige man uit de gemeente Tholen dacht zondag aan de politie te kunnen ontkomen. Surveillerende agenten zagen de 18-jarige man rond 02.15 uur op een bromfiets rijden ter hoogte van de Eendrachtsweg in Tholen en gaven hem een stopteken. Dit negeerde de man echter. Hij vertrok met hoge snelheid.

Agenten hadden echter het kenteken van de bromfiets al genoteerd, wat hen naar het woonhuis van de man leidde. De man bleek inderdaad naar zijn huis terug te zijn gegaan. Hij is meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat hij te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-7-2010 om 22:00)
Denken deze mensen niet meer na voor zei van huis gaan stelletje moordenaars op vier wielen Het wordt tijd dat de politie maar eens een grote actie gaat houden net als in R/Dam want zuipen kunnen ze best hier in Zeeland En rijden Ho maar
Cookie-instellingen beheren