Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vier gewonden bij ongeval in Hoek

Toegevoegd: 23-07-2010, 11.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Vrijdagmorgen om 10.18 uur vond op de N61 ter hoogte van Hoek een ongeval plaats waarbij 5 auto's en 14 personen betrokken waren.


In totaal zijn er 4 personen gewond geraakt waarvan 1 ernstig. De lichtgewonden zijn ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd, de ernstig gewonde is met de traumahelicopter naar het ziekenhuis in Gent (B) vervoerd.
 
De personen die naar het ziekenhuis in Terneuzen zijn gebracht betreffen: Een 32-jarige vrouw uit Venlo, een 16-jarig meisje uit Velp en een 58-jarige man uit Velp.(verwondingen van deze personen zijn niet bekend). De 40-jarige vrouw uit Tegelen die naar het ziekenhuis in Gent is vervoerd blijkt niet in levensgevaar te zijn. Zij heeft haar pols gebroken en wat lichte verwondingen opgelopen.

De overige betrokkenen zijn allen door het ambulancepersoneel onderzocht. De toedracht van het ongeval is momenteel nog niet geheel duidelijk. De weg is lange tijd afgesloten geweest.

De politie is op zoek naar een automobilist die op het tijdstip van het ongeval over de N61 reed en een aanhangwagen met takkenbossen vervoerde. Hij wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau of te bellen met 0900-8844.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slachtoffer (3-8-2010 om 09:10)
2/2 Ben zelf aan de herstellende hand van vele kneuzingen en mijn dochter maakt het goed. Een compliment, vriendelijke mensen in Zeeland.
Slachtoffer (3-8-2010 om 09:10)
1/2 Hierbij wil ik en mijn dochter alle hulpverleners danken voor hun geboden diensten die zij ons geleverd hebben.Wij zaten in de rode auto die als een biljartbal werd gebruik. Later hoorde ik dat wonder boven wonder niemand zwaar gewond is geraakt.
Lies (27-7-2010 om 22:21)
Mensen, het ongeluk gebeurde door een klein misverstandje. Iemand stopte, de gene daarachter had het niet door en raakte de rode auto in de hoek waardoor deze als het ware naar het midden van de weg tolde. Geen bumperkleven, geen inhalen.
P.P (26-7-2010 om 12:45)
En waar is Hennie nu gebleven om zijn of haar reacties te weerleggen.Je moet wel een erg gefrustreerd mens zijn en een hekel hebben aan een groot deel van de mensheid.Je maakt jezelf gewoon belachelijk.
Marrie (26-7-2010 om 10:23)
Jee Hennie jij bent wel erg gefrusteerd zeg. wat een beledigende domme reacties op dit bericht. Heel zielig. Makkelijk hoor lekker anoniem via internet. Dit roep je vast niet in de kroeg. fijne vakantie en sterkte met je frustraties en laat anderen in hun waarde
Zeeuws ,meisje (25-7-2010 om 22:34)
Hennie,je opmerking slaat nergens op.Omdat toevallig de bouwvakvakantie is begonnen wil niet zeggen dat bouwvakkers de oorzaak zijn.Het bedrijf van mijn man gaat ook 2 weken plat,geen bouwbedrijf. Het bedrijf waar ik werk ligt ook stil voor groot onderhoud,voedingsindustrie,wij hebben ook vakantie.
Cookie-instellingen beheren