Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 23-07-2010, 17.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
ELLEWOUTSDIJK - Om 11.40 uur, even na het ongeval in Hoek, vond in de oostbuis van de Westerscheldetunnel een kop-staartaanrijding plaats.


Hierbij is 1 persoon gewond geraakt. Deze is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De oostbuis is tot 14.30 uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Niet alleen rondom Terneuzen maar ook in de omgeving van Oostburg ontstonden files rond 12.30 uur. Een vrachtwagen had daar, op een rontonde aan de Commerwerveweg, strobalen verloren. De stremming was daar 20 minuten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner zeeuws vlaanderen (24-7-2010 om 12:26)
Voor de betrokkenen is het verveldend. Maar wij als inwoners zaten dus gewoon vast. Om uit zeeuws vlaanderen weg te kunnen moeten we altijd al betalen en als er iets gebeurt staan we dus zomaar vast.Uren!!! . Heb heel wat auto's zien keren.We zijn gewoon te braaf en we pikken dit zomaar.
CJ (24-7-2010 om 11:51)
Jeejte wat zou ik balen als ik zelf daar in de kreukels lag! Dan sta ik liever zelf nog 4 uur in de file hoor! Wat een gezeik over dat je 3 uur moest wachten. Tuurlijk kan het altijd beter, maar wees even niet zo egocentrisch zeg! Altijd dat gehaast! pff! Beterschap voor de gewonde!
Anonie (24-7-2010 om 11:07)
Menbsen wat doen jullie moeilijk zeg, zeur niet zo de hulpverlening moet ook hun werk doen en willen daarbij veiligheid voor hunzelf en de andere betrokkenen. heb eens respect voor je medemens. groet ik
Hulpverlener (24-7-2010 om 09:43)
Wat een gezeur. Ja zeker het was een puinhoop in ZV gister. Maar die auto in de tunnel zag er niet uit. En als de rommel niet netjes wordt op geruimd dan gaan mensen weer lopen zeuren over de kras (of erger) op hun auto.
Jack (23-7-2010 om 22:46)
2 uur, de info lijn nog gebld, Kon nog uren duren, de exp hadden het te druk met dat andere ongeluk! Toen ik 1.5 uur later terug kwam stond er nog een file. uitblijven van informatie was de grootste boosdoener, valt trouwens op dat ze bij iedere scheet de tunnel dichtgooien ik moest nog betalen ook!
O.winkelman (23-7-2010 om 22:13)
Het lijkt erop dat de zeeuwse overheid + politie en onze fijne tunnelbeheerder niet eens WILLEN dat Zeeuws-vlaanderen bij Nederland hoort.. Het gebrek aan info, de toenemende problemen/onderhoud, vertragingen en de stijgende prijs voor dit stukje schandalig slechte dienstverlening is een schande
Cookie-instellingen beheren