Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Brandweer blust kleine brand in heftruck

Toegevoegd: 22-10-2003, 22.18 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RITTHEM - In Ritthem stond vanavond een heftruck in de brand.

Rond 22:04 werd het brandweerkorps Stadsgewest Vlissingen-Middelburg opgepiept voor de brand, die zou woedden aan de Engelandweg, nabij het bedrijf Verbrugge (havennummer 1054). Toen de gealarmeerde tankautospuit 4532 zich in meldde belden medewerkers van het bedrijf net met de alarmcentrale: de technische dienst van het bedrijf zou het voertuig zelf al geblust hebben.

Rond 22:07 ging de tankautospuit 4532 eruit 'met volle bak', dat wil zeggen dat er zo'n 8 man op het voertuig zitten. De tankautospuit 4532 reed voor controle toch nog maar even door met prioriteit 2, rond 22:15 waren zij ter plaatse en meldden dat ze een nacontrole gingen doen. Men gaf het sein "kleine brand". De heftruck stond tussen een loods en een hijskraan.

Ook de politie is even ter plaatse geweest bij deze melding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren