Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 401 km

Politie neemt steekwapens in beslag

Toegevoegd: 24-07-2010, 09.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben agenten twee steekwapens van een 31-jarige man uit Middelburg in beslag genomen.


De 31-jarige man trok de aandacht van agenten omdat hij met zijn auto op een fietspad in de Scheldestraat in Vlissingen geparkeerd stond. De agenten gaven de man daarop een stopteken, waarna de man in eerste instantie hard wegreed.
 
Later stopte de man toch. Agenten zagen vervolgens twee steekwapens in de auto liggen. Ook kon de bestuurder geen rijbewijs tonen.   De man en zijn auto zijn meegenomen naar het bureau.

De steekwapens zijn in beslag genomen. Ook heeft de 31-jarige man een boete gekregen voor het parkeren op een fietspad en voor het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (25-7-2010 om 00:52)
Je ziet maar weer dat de politie weer eens goed werk heeft geleverd. Welke simpele idioot rijdt met steekwapens in zijn auto rond. Criminelen en labiel figuren, Deze man hoort een tijdje in Torentijd thuis.
Cookie-instellingen beheren