Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Opstootje in discobus Aardenburg

Toegevoegd: 25-07-2010, 17.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is in Aardenburg een 22-jarige man uit de gemeente Sluis belaagd.
 
De man heeft als taak om in de weekenden met de discobus mee te rijden en daarbij een oogje in het zeil te houden. Zondag bevond hij zich ook in een volle discobus. Hij zag dat een aantal jongeren bezig waren tegen plafondplaten te stompen en sprak ze aan op hun gedrag. De jongeren gingen echter gewoon door.


De man is hierop naar de buschauffeur gestapt en heeft deze gevraagd zijn bus te stoppen zodat de desbetreffende jongeren eruit gezet konden worden. Hier waren ze het niet mee eens en namen een dreigende houding aan, scholden hem uit en sloegen hem.

De man heeft geen letsel overgehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (28-7-2010 om 18:19)
Zoals gewoonlijk is er weer eens een ander begonnen en niet de o zo zielige jongens. Als ze normaal hadden gedaan had er niemand hoeven in te grijpen. Wees blij dat er een bus rijdt en verziek het niet voor anderen gedraag je normaal,of drink niet als je er niet tegen kan.
Wokky (26-7-2010 om 08:58)
Beetje jammer dat het hier veel erger omschreven wordt dan dat het feitelijk was. Er werd tegen de platen geslagen, maar na een waarschuwing werd hiermee opgehouden. Als de controleur daarna iemand als eerste naar de keel grijpt, kan hij in een volle bus met jongeren een reactie verwachten.
John (26-7-2010 om 03:01)
Gewoon je gezond verstand gebruiken. Dan doe je dat soort dingen niet. Maar ja dat hebben ze al kapot gezopen. Lozers!
Norton (25-7-2010 om 20:27)
Op niet mis te verstane manier duidelijk maken dat je andermans goederen niet beschadigd, en dat de rest van het jaar lopen i.p.v de bus, helpt echt . dit noem je consekwent zijn en niet gedogen!!!!
Teun (25-7-2010 om 19:16)
Ze moeten blij zijn dat er een bus rijd naar Joy. Anders kun je allemaal een taxi pakken en ben je nog meer geld kwijt!! Leer s normaal te doen ookal heb je drank op.
Busje komt zo (25-7-2010 om 17:52)
Stop dan maar met dat busje als het zo moet. natuurlijk met vermelding aan welke personen iedereen dit te danken heeft.
Cookie-instellingen beheren