Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bloedproef na mislukken blaastest

Toegevoegd: 25-07-2010, 17.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagavond om 19.20 uur is op de Wervenweg in Sas van Gent een 55-jarige automobiliste uit Boekhoute (B) door de Zeeuwse politie tot stoppen gemaand.


De vrouw sprak met een dubbele tong en had rood doorlopen ogen. In de auto trof men lege bierblikjes en een fles port aan. De vrouw is meegenomen naar het bureau maar een blaastest lukte niet.
 
Uiteindelijk is een bloedproef afgenomen. De vrouw moest haar rijbewijs inleveren en de politie heeft een taxi gebeld om haar naar huis te brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-7-2010 om 17:30)
Dus de nederlandse belasting betaler mag opdraaien voor de vervoers kosten van een belg die teveel gezopen heeft? waar zijn we helemaal mee bezig, als wij dit in belgie zouden flikken staat er een celstraf tegen over
Cookie-instellingen beheren