Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Werkstraf na ongeluk brug Sluiskil

Toegevoegd: 26-07-2010, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 71-jarige Hulstenaar die op 10 november vorig jaar een verkeersongeval voor de brug bij Sluiskil veroorzaakte, is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een half jaar.


De Hulstenaar, die zei de file niet te hebben gezien, botste hij met zijn auto op de laatste auto in de file voor de openstaande brug. Er was 30 uur taakstraf en zes maanden rijontzegging, waarvan de helft voorwaardelijk tegen hem geëist.

Zie ook:
- 10/11/2009: Drie gewonden bij ongeval op N61


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (28-7-2010 om 10:20)
Een ongeluk vervoorzaken is een misdrijf... Dus ook crimineel gedrag!!
Zeeuw (27-7-2010 om 16:27)
Hoe ziek willen we nog worden in NL? Man 71 moet taakstraf gaan doen, of deze man opzettelijk heeft gehandeld. Pfff en dan lees je weer, een vrouw die een fietser zou hebben aangereden, treurig allemaal, maar 700 euro boete enzo? Sorrie, mensen we maken allemaal wel eens een verkeers fout toch?
Bimbo (27-7-2010 om 13:50)
Deze man heeft gewoon niet gezien dat het verkeer stilstond, vanwege de vrachtwagen waar je niet overheen kunt kijken, ze moeten ook de "brug open" signalering al veel verder van tevoren duidelijk maken!
Snapperitis (27-7-2010 om 13:30)
Wat mij de laatste tijd opvalt is dat de straf voor een ongeluk zoveel hoger uitvalt dan straffen voor crimineel gedrag. Ik begrijp daardoor niet veel meer van onze wetgeving. Had mijnheer gezegd dat hij er met opzet in was gereden, had hij dan alleen een pv gehad ipv taakstraf en ontzegging?
@moeders (26-7-2010 om 22:58)
Dit is zeker schandalig maar een knulletje van 18 krijgt ook straf hoor misschien nog zwaarder zelfs en dat het dan aan d eopvoeding ligt een ongeluk?beetje raar.als uw kind n ongeluk krijgt ligt het dus aan u?!we leven in de omgekeerde wereld..de criminele gaan vrij uit...
Bert (26-7-2010 om 21:51)
Weer zo eentje, denk dat het tijd word een grens te trekken bij oude mensen.Ze vormen gewoon een gevaar op de weg met dat langzaam rijden en niet kijken.Denk dat het afnemen van zo`n rijbewijs dan ook wel op zijn plek is.
Cookie-instellingen beheren