Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Automobilist laat gewonde achter

Toegevoegd: 26-07-2010, 22.40 uur
Door: Roland de Jong
SCHOONDIJKE - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met doorrijding op de Lange Heerenstraat in Schoondijke.

De 17-jarige bestuurder van de scooter uit de gemeente Sluis reed tussen 12.50 en 13.00 uur over de parallelweg (Lange Heerenstraat) tussen Schoondijke en Oostburg, komende uit de richting van Schoondijke.


Ter hoogte van de kruising met de Nozemansweg zag hij een personenauto hem tegemoet komen. De auto slingerde en reed tegen de scooter aan. De scooterrijder kwam hierdoor ten val en hield aan het ongeval een gebroken pols over. De bestuurder van de personenauto reed door.

Het ging om een klein, rond model auto, voorzien van Nederlandse kentekenplaten en zwarte buitenspiegels. De auto werd bestuurd door een man. De politie verzoekt getuigen van het ongeval zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judge dredd (28-7-2010 om 10:27)
Dus men weet de kleur van de buitenspiegels maar niet de kleur van de auto zelf ? vreemd hoor.
Cookie-instellingen beheren