Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 102 km

Dronken wegmisbruiker opgepakt

Toegevoegd: 29-07-2010, 20.13 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdag een man aangehouden in de Irislaan in Vlissingen. Hij viel op door zijn opmerkelijke rijgedrag.


Bij de politie kwam rond 00.30 uur de melding binnen dat een personenauto de ene keer vol gas en daarna weer plotseling remmend met lekke banden door de Paul Krugerstraat reed. Door de politie een personenauto zonder bestuurder aangetroffen op de Irislaan/Paul Krugerstraat die aan de beschrijving voldeed.

De bestuurder, een 46-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, is rond 00.50 uur in de Irislaan aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en niet aanspreekbaar. Bij hem is een bloedproef afgenomen.

De man droeg een mes bij zich dat in beslag is genomen door de politie en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (31-7-2010 om 11:11)
Was er wakker van geschrokken wat een mafkees zeg.. heb hem door heel de straat zien rijden :S Blij dat hij aangehouden is
Petra (30-7-2010 om 06:00)
Keurig werk,ehm geen rijbewijs neem de auto in beslag,zo,n gevaar hoort niet op de weg.
Cookie-instellingen beheren