Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Gewapende overval Vlissingen

Toegevoegd: 31-07-2010, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagavond is een echtpaar in hun woning aan de Van Bossestraat in Vlissingen door twee onbekende mannen overvallen.


Rond 23.30 uur werd het echtpaar wakker van lawaai in hun woning. Meteen daarop kwamen twee onbekende mannen de slaapkamer binnen en dwongen de man en vrouw, onder bedreiging van een wapen, geld af te geven. Nadat het echtpaar hieraan had voldaan ging het tweetal er vandoor.

Hoe en in welke richting de mannen zijn gevlucht is onbekend. Ook is er geen duidelijk signalement van het tweetal. Het echtpaar is (lichamelijk) ongedeerd gebleven. Door de politie is een sporenonderzoek ingesteld waarbij ook een politiehond is ingezet. Ook is er een buurtonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Casper (1-8-2010 om 20:32)
Ik ken deze mensen,en ik wens ze heel veel sterkte toe,want je zal maar zo getroffen worden met de inbreuk op je privacy. Daar hoef je echt niet lichamelijk voor mishandeld te worden,want dit komt geestelijk net zo hard over. Mensen heel veel sterkte. Zie jullie hopelijk weer gauw
Jeffrey (1-8-2010 om 13:42)
Ik wens jullie veel sterkte! Ik hoop dat ze gauw gepakt worden!!!!
Aan P (1-8-2010 om 12:00)
He P wat een domme opmerking zeg. Volgens mij heeft de politie in Zeeland pas nog een aantal overvallen opgelost. Denk dat je je pijlen beter op justie kunt richten, die sturen zulke lui met een werkstrafje weer naar huis.
Dr.acula (1-8-2010 om 08:02)
Eerst voorop,ik veroordeel dit misdrijf terdege,maar als je naar de mensheid vandaag de dag kijkt is dit nog netjes gegaan,geen zinloos geweld en beestachtig gedraag ,je kan niets meer van contante waarde in huis hebben tegenwoordig,als andere het weten.sterkte slachtoffers.
Bianca (1-8-2010 om 02:05)
Smerige daad hoor heel flink, maar ja dit soort praktijken stopt niet want je word toch niet gestraft
P (31-7-2010 om 22:49)
Ik ken deze mensen het zijn ondernemers het is erg maar je mag in deze tijd geen contant geld meer verdienen want ze nemen het van je af dat tuig veel sterkte hoop dat ze gepakt worden maar dat al wel niet dat is te hoog gegrepen voor de politie in zeeland
Cookie-instellingen beheren