Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Jongeman drinkt 7,5 keer te veel

Toegevoegd: 31-07-2010, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg op de Pekelingseweg in Aagtekerke betrapt op het rijden onder invloed.


Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ruim 7,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vdvonck (1-8-2010 om 20:39)
Dit mannetje gewoon nooit de komende 10 jaar geen enkel gemotoriseerd voertuig laten besturen. Schijnbaar weet hij niet hoe het hoort. 'Zuipen' doe je meestal met vrienden (aanname) bij ons is er altijd iemand die je sleutels afneemt. Let wel 'beginnend bestuurder' dus promilage was 1.6
B.O.B. (1-8-2010 om 18:30)
Wat een ** en het zal je kind maar wezen... Je schaamt je ogen toch uit je hoofd, maar helaas hij is niet de enige. Veel en veel zwaardere straffen moeten er in Nederland komen voor alle mensen die met alcohol op het verkeer in gaan.
Erik (1-8-2010 om 16:17)
7,5x te veel is een wonder dat hij zijn stuur nog vast kon houden!!
Moeder (1-8-2010 om 15:18)
Weet niet of jij kinderen hebt Ruud? Maar als 1 daarvan door zo'n idioot wordt aangereden, vraag ik mij af of je het nog steeds een foutje noemt. Ik ben in ieder geval altijd weer heel erg opgelucht als mijn zoon na het stappen heel huids thuis is gekomen!
Adri (1-8-2010 om 12:37)
7,5x voor deze (waarschijnlijk ) beginnend bestuurder komt ongeveer overeen met 3x voor "gevorderden". De fout is al snel gemaakt en met dit promillage kun je geen bewuste keuze meer maken, dus: nul promille in het verkeer...
Dronken tor (1-8-2010 om 11:38)
Ik kan me voorstellen dan je na zo een inname geen oordeel meer kan maken en gewoon denkt dat je perfect kan autorijden. Hopelijk gaat ie eens stevig nadenken als hij weer nuchter is. Met de nadruk op "als". gewoon je sleutels thuislaten als je weet dat je jezelf niet onder controle kan houden.
Cookie-instellingen beheren