Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Dronken Pool zonder rijbewijs veroorzaakt ongeluk

Toegevoegd: 01-08-2010, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.20 uur is een 26-jarige man uit Polen op de Rooseveltlaan in Terneuzen  aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval en rijden onder invloed.


Rond 00.10 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er op de Rooseveltlaan een motorrijder onderuit was gegaan en tegen een paal was aan gebotst. Toen agenten gingen kijken zagen ze de 26-jarige man met een motor met schade over het fietspad op de Rooseveltlaan lopen.

De man ontkende met de motor te hebben gereden en ontkende tevens dat de schade aan de motor kort daarvoor was ontstaan. Ook vertelde hij dat de motor niet van hem was en dat hij van de eigenaar van de motor geen toestemming had gekregen om het voertuig mee te nemen.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,9 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. De motor is in beslag genomen. Tegen de Pool is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (2-8-2010 om 08:49)
Zo iemand moet je dus gewoon vastzetten ipv een PV opmaken. Dat heeft toch bijna geen zin bij polen. zoveel misdrijven plegen en dan een simpel pv krijgen, das toch te gek voor woorden..
Petra (2-8-2010 om 06:15)
En jahoor en weer 1,dat wisten we toch van te voren,als ze met grote aantallen hier binnenkomen. goedkoop is duurkoop.
Cookie-instellingen beheren