Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ongeval in Waarde

Toegevoegd: 03-08-2010, 05.12 uur - Update: 03-08-2010, 13.05 uur
De auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf De auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf
De auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - Bij een ongeval in Waarde is in de nacht van maandag op dinsdag één persoon gewond geraakt.


Het ongeval vond even na 03.00 uur plaats op de Kerkweg. De bestuurder, een 30-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, kwam vanuit de Plasseweg en reed in de richting van de Kerkweg. In een flauwe bocht verloor de man de controle over zijn voertuig. Hij vloog uit de bocht en kwam ondersteboven in een diepe, droge greppel tot stilstand.

Omdat het onduidelijk was hoe ernstig de situatie was werden de brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. De vermeende beknelling bleek mee te vallen en het slachtoffer kon binnen korte tijd uit het voertuig gehaald worden. Na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek de man slechts hele lichte verwondingen te hebben.

Een blaastest wees uit dat hij meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had en dat kostte hem zijn rijbewijs. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (10-8-2010 om 22:31)
Smeerlap, 3x te veel gedronken. En dat waarschijnlijk niet voor de eerste keer. Die snelle Honda zal ook wel niet veel meer waard zijn.
Marijke (3-8-2010 om 16:05)
Ook voor deze persoon geldt 5 jaar rijbewijs kwijt en dan opnieuw lessen nemen en rijbewijs halen. Kosten die gemaakt zijn door de hulpverleners, ophalen van het wrak reparatie aan de slootkant verhalen op deze man.
Cookie-instellingen beheren