Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist laat meisje gewond achter

Toegevoegd: 04-08-2010, 23.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - Dinsdagochtend tussen 08.50 uur en 08.55 uur is, op de 's Gravenstraat in Clinge een 16-jarige fietsster uit Hulst aangereden door een personenauto.
 
Het meisje fietste over de 's Gravenstraat in de richting van de Tragel toen een zwarte personenauto achteruit een oprit kwam af gereden. De auto reed tegen het meisje aan waardoor zij met haar fiets ten val kwam. De fiets raakte hierdoor beschadigd. Ook reed de auto over de voet van het meisje heen.


Na de aanrijding reed de auto weg in de richting van Hulst. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen zich melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-8-2010 om 13:57)
De mensen waar hij vandaan kwam even aan de tand voelen ,maar dat praat dit het nog niet goed,de persoon die dit op zijn of haar geweten heeft ,heeft geen geweten blijkbaar,rijbewijs afnemen en ook nooit meer terug geven want dan hebben de rechters ook geen geweten hopelijk
Vaisonne (5-8-2010 om 13:25)
@vdVonck, het kan ook iemand zijn die daar alleen maar gekeerd heeft. Dat doen we allemaal wel eens. Maar dat je iemand zo achterlaat is zonder meer crimineel! Nooit meer een rijbewijs geven.
Chantal (5-8-2010 om 11:47)
Lijkt mij ook dat je van een oprit afkomt dat iemand die daar woont wel weet wie het is.zelf weet ik hoe dit is als iemand door stommiteit je aanrijd en dan ook nog doorrijd en vind dat ze gelijk hebben,schandalig en grof!sterkte aan het meisje.als ouder zou je zelf even deze gek opsporen
DD (5-8-2010 om 11:37)
Wat een *** zeg, om een jonge meid hulpeloos achter te laten. De eigen zaken waren zeker belangrijker dan even te kijken of het meisje misschien geraakt was. Met het idee: "Als ik het niet zie, is het niet gebeurd." Rijbewijs in de versnipperaar, en zelf laten fietsen deze asociaal!
Jan (5-8-2010 om 10:07)
Inderdaad misselijk makend. Ben het volledig met Arno's strafmaat eens !
John (5-8-2010 om 10:06)
Gelijk rijbewijs ongeldig verklaren nooit meer auto laten rijden
Cookie-instellingen beheren