Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 275 km

Inbrekers opgepakt in Goes

Toegevoegd: 05-08-2010, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet onderzoek naar inbraken in Axel en Goes. Twee verdachten zijn aangehouden.


In een winkel aan de Buitenweg in Axel werd tussen woensdag 18.30 uur en donderdag 08.00 uur ingebroken.  Het is nog niet bekend welke goederen zijn weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

In twee panden aan de Waterstraat en Wijngaardstraat werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De politie kreeg een melding binnen van geluid bij een winkelpand aan de Waterstraat. Agenten zijn daarop een kijkje gaan nemen.

Bij aankomst zagen zij diverse goederen voor de winkel liggen. Ook zagen zij twee personen wegrennen. De achtervolging werd ingezet en aan de Westwal konden een 18-jarige vrouw en een 20-jarige man uit Goes worden aangehouden.

Later bleek dat de deur van een pand aan de Wijngaardstraat openstond. Uit dit pand was een deel van de goederen die op straat werden gevonden afkomstig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren