Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Politie doet oproep na overval

Toegevoegd: 06-08-2010, 10.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een overval die vorige week plaatsvond in Vlissingen.


Vrijdagavond rond 23.30 uur werd een echtpaar wakker van lawaai in hun woning aan de Van Bossestraat. Meteen daarop kwamen twee onbekende mannen de slaapkamer binnen en dwongen de man en vrouw, onder bedreiging van een wapen, geld af te geven. Nadat het echtpaar hieraan had voldaan ging het tweetal er vandoor.

Hoe en in welke richting de mannen zijn gevlucht is onbekend. Ook is er geen duidelijk signalement van het tweetal. Het echtpaar is (lichamelijk) ongedeerd gebleven. Rond het tijdstip van de overval zijn, zo heeft de politie nu bekend gemaakt, diverse auto's door de straat gereden. De politie is op zoek naar deze automobilisten. “Mogelijk hebben zij bruikbare informatie”, aldus de politie.

Het onderzoek naar de overval is nog gaande.

Zie ook:
- Gewapende overval in Vlissingen (31-07-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (6-8-2010 om 20:00)
De strop voor zulke mensen! Als je zo laag moet zinken om iemand in zijn / haar slaapkamer moet overvallen terwijl ze slapen dan ben je nog minder waard dan een insect! Deze opmerking komt misschien niet door, maar zo denkt iedereen erover hoop ik...
Cookie-instellingen beheren