Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 174 km

Man weigert blaastest van politie

Toegevoegd: 08-08-2010, 17.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Zondagochtend is een 25-jarige man uit Terneuzen omstreeks 06.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij slingerend op de weg reed, een bevel van een agent negeerde en een blaastest weigerde.


Een agent reed in zijn dienstauto achter de 25-jarige man op de Rijksweg in Breskens. Omdat de 25-jarige bestuurder slingerend reed, gaf de agent de 25-jarige bestuurder te kennen dat hij moest stoppen.

Dat negeerde de man echter. Hij keerde snel om en reed het parkeerterrein van sportpark Baersande op. Daar verliet hij zijn auto om zich te verstoppen. De agent haalde hierop een politiesurveillancehond erbij, die de 25-jarige man al snel in de bosjes vond.

De man weigerde een blaastest te doen, waarop hij werd meegenomen naar het bureau. Daar weigerde hij nogmaals een blaastest. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-8-2010 om 18:12)
Wel ik hoop en vele andere mensen dat de rechter ook wijger om zijn rijbewijs terug tegeven en om medewerking te verlenen Wat denkt hij wel snot neus dat hij is, kijk wie hier de langste adem heeft in deze zaak
Cookie-instellingen beheren