Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen in Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2010, 17.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondag rond 01.00 uur werd op de hoek van de Irislaan en de Begonialaan in Vlissingen een 19-jarige Vlissinger aangehouden.


De man bevond zich in een groep van ongeveer 20 personen. De sfeer was onrustig en tussen verschillende personen ontstond geduw en getrek. Enkele betrokkenen renden weg toen de politie arriveerde.

De 19-jarige liep, onder invloed van alcohol, luid schreeuwend over straat en verstoorde de openbare orde. Bij zijn aanhouding vernielde hij de headset van een van de agenten. De man, die inmiddels in verzekering is gesteld, wordt mogelijk ook verdacht van heling van een fiets. De politie heeft dit nog in onderzoek.

Tijdens de aanhouding van de 19-jarige begon een andere aanwezige, een 18-jarige Vlissinger, de politieagenten uit te schelden en te beledigen. Ook hij werd aangehouden, waarbij hij zich hevig verzette.

Deze Vlissinger is na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (10-8-2010 om 06:41)
@ikke dan nu bewezen dat deze knaap niet tegen alcohol kan. En lekker makkelijk om dit gedrag op de alcohol af te schuiven. Ik heb het helemaal met Karel eens, het is een zootje in die buurt daar! Vroeger een gezellige nette buurt, nu een getto. Aanpakken die handel!
Ikke (9-8-2010 om 21:25)
@Karel: Vraagje: Was u erbij ?,U oordeelt u over iets dat u leest , terwijl u niet weet waar het over ging. Het ging om iemand die op een feestje iets teveel had gedronken. De jongen in kwestie heeft overigens netjes zijn excuus aangeboden bij de mensen die het aanging.
Ikk (9-8-2010 om 18:00)
Openbare orde verstoren?? tegenwoordig mag je niet eens meer iets zeggen op straat tegen een ander of je verstoord de openbare orde ik vind het allemaal orde kijk onder invloed van alcohol word je tog wel opgepakt als de politie een slechte dag heeft... oke heling van fiets ja tot daar aan toe..
M (9-8-2010 om 07:48)
Na het afleggen van een verklaring in vrijheid gesteld? Waarom wordt zo'n snotjong niet gelijk aangepakt! Laat hem voor mijn part de gevangenis soppen! 18 jaar en zo'n grote brutale bek! Lekere opvoeding gehad maar niet heus. Komt helemaal niets meer van terecht als het niet wordt aangepakt,
Dr.acula (9-8-2010 om 00:25)
Wat zou zo"n verklaring dan zijn,ik mag dit niet meer doen,en pas op hoor,enz.,en bedankt voor de koffie en tot ziens. NEE gewoon standaard nachtje vast op het bureau [niet in torentijd]en dan om 0600 uur buitenzetten met een p.v op zak.
Natas (8-8-2010 om 23:39)
Inderdaad een lekkere buurt daar,en dan hebben ze er nog 1 vrijgelaten ook,stom natuurlijk,want ze moeten hard aangepakt worden.
Cookie-instellingen beheren