Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke botsing op N61 bij Biervliet

Toegevoegd: 08-08-2010, 21.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Middenweg bij Biervliet vond zondag rond 15.30 uur een aanrijding plaats tussen vier voertuigen.


Een 43-jarige Portugese automobiliste reed over de Middenweg, komende uit de richting van Biervliet. Zij kwam op het weggedeelte voor tegemoetkomend verkeer terecht. Hier ontstond tussen haar en drie tegemoetkomende weggebruikers (een 33-jarige vrouw uit Tielt (B) in een personenauto, een kampeerwagen met daarin een 49-jarige man uit Zwijndrecht en een auto bestuurd door een 46-jarige vrouw, eveneens uit Zwijndrecht) een aanrijding.

De 33-jarige vrouw uit Tielt is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over letsel van de andere betrokkenen is niets bekend. Alle voertuigen raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chilanga (9-8-2010 om 12:11)
Naar ik vermeen rijden ze in portugal toch ook gewoon rechts ?
Erik (9-8-2010 om 08:54)
De potogeese reed als spook rijdster op de n61
Cookie-instellingen beheren