Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ten val na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 09-08-2010, 23.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Op de kruising Postweg met de Oude Kraaijertsedijk in Lewedorp kwam maandagmiddag een 50-jarige motorrijder uit Goes ten val nadat hij was uitgeweken voor een 79-jarige plaatsgenote op de fiets.

De vrouw wilde op de fiets Postweg oversteken en zag motorfiets over het hoofd. De man remde, week naar links uit en kwam hierbij ten val.


Of hij letsel heeft opgelopen is onbekend. De vrouw bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thegroover (11-8-2010 om 00:06)
Zorg er als je motor rijd altijd voor dat je licht aan staat dan zien mensen je veel beter je bent nu eenmaal een van de meest kwetsbare verkeersdeelnemers zorg er dan igg voor dat ze je goed zien
Ducati-mike (10-8-2010 om 19:20)
Daarom het volgende: The sound of termignoni's saves lifes, drm ook op de duc dik 105db,als ze je neit zien,dan horen ze het wel.
Moeders (10-8-2010 om 17:06)
Goed kijken ontbreekt er vaak aan bij fietsers. Ze steken hun hand uit en slaan dan zónder te kijken gelijk linksaf. En als je dan wat zegt krijg je een grote bek dat ze hun hand toch hebben uitgestoken !!! Ja, en mij als scooterrijdster bijna een klap in mijn gezicht gegeven ! Foutje bedankt !!
Pieter (10-8-2010 om 15:57)
@ Poema Hoezo motorrijders rijden vaak (te) snel? Waarop baseer je dat? Heb je daar onderzoek naar verricht? Als motorrijders (nog) meer anticiperen op grove fouten en foutjes van medeweggebruikers stijgt hun overlevingskans aanzienlijk. Geldt trouwens voor alle weggebruikers.
Pieter (10-8-2010 om 15:53)
Zelfs stilstaande motorrijders zijn hun leven niet zeker. Onlangs nog werd een motorrijder die keurig stond te wachten voor een rood verkeerslicht niet gezien door een achteropkomende automobilist. Motorrijder werd gewond afgevoerd en de automobilist zei Sorry ik had je niet gezien......
Poema (10-8-2010 om 14:27)
@Motor Mario: Goed kijken is inderdaad heel belangrijk maar soms zijn fietsen, motors of scooters weldegelijk slecht zichtbaar door b.v. de achtergrond. De term hij zag haar dus zij moet hem ook kunnen zien slaat nergens op. Motors rijden vaak (te) snel en verwachten dat iedereen ook even snel is.
Cookie-instellingen beheren