Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep na gewapende overval

Toegevoegd: 10-08-2010, 16.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 augustus jl., omstreeks 00.30 uur, zijn twee mannen op een zeer grove wijze overvallen bij een pinautomaat in de Kanaalstraat in Oost-Souburg.


De slachtoffers stonden met hun auto geparkeerd bij het pinapparaat. Een van hen is uit de auto gestapt met de bedoeling om te gaan pinnen. Hij is vervolgens door drie, tot nu toe onbekende mannen, met veel geweld geslagen en bedreigd met wapens.
 
Het tweede slachtoffer schoot het eerste slachtoffer te hulp en is vervolgens ook zwaar mishandeld. De daders zijn na hun daad in de auto van de slachtoffers weggereden. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht om hun wonden te laten behandelen. Zij zijn inmiddels weer thuis.

Het overvallenteam van Politie Zeeland heeft de zaak in onderzoek en vraagt uw medewerking voor het volgende:
- Wie heeft die nacht na 00.30 uur een rode Mitsubishi uit 1992 met kenteken FB-LP-25 zien rijden met daarin drie lichtgetinte mannen of weet waar deze auto nu is?
- Wie weet, aan de hand van onderstaande signalementen, meer over de daders? - twee mannen met een lengte van ± 1.80 m - één man met een lengte tussen de 1.80 - 1.90 m - lichtgetinte huidskleur - gekleed in donkere kleding met blauwe sjaal voor hun gezicht.

De recherche komt graag in contact met mensen die op maandag 9 augustus tussen 00.15 en 00.45 door de Kanaalstraat zijn gelopen. Mogelijk komen er nog details naar voren die naar de daders kunnen leiden.

Zie ook:
- 09/08/2010: Gewapende overval in Souburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland (12-8-2010 om 13:17)
@Vlissingen Joh, niet gelijk aangevallen voelen als @Harry zegt dat er -tig getinte mensen rondlopen. Beetje makkelijk. Het is nogal een onduidelijke beschrijving van de verdachten, getint. Ja, er wonen nogal veel getinten hier..net als in de rest van NL. Is dat raar opgemerkt?! Beetje makkelijk...
Erik (12-8-2010 om 11:02)
Yari dit een normale opmerking en sjaak ik ben met verstand uit bed gegaan en ik weet er nie meer van of zie jij mij als dader sjak????????????????????????
Yari (11-8-2010 om 12:54)
Erik speelt ook graag Russisch roulette lees ik. 9 van de 10 keer nep. Als deze bewering al waar is dat zal jij net 1 van die 10 keer treffen, dan heb je toch een uitdaging. Beetje rare opmerking.
Jje (11-8-2010 om 11:35)
Menselijk en maatschappelijk is dit verschikkelijk nieuws. De politie zal zonder enige beperking haar onderzoek doen. Hulp hierbij van en met de burger is hoogstwaarschijnlijk bedoeld om effectief de verdachte(n) aan te wijzen als dader(s). Ook ooggetuigenverklaringen dienen als bewijsmateriaal.
Vlissinger (11-8-2010 om 11:06)
@harry : waar slaat dat nou weer op, er lopen ook genoeg licht getinte mannen in middelburg, goes etc etc!!! En licht getint kan nou iedereen zijn met een kleurtje van de zon. Sterkte voor de slachtoffers en ik hoop dat ze de daders snel te pakken hebben.
Sjaak (11-8-2010 om 09:51)
Erik is vanmorgen zonder verstand opgestaan lees ik. OF hoe weet Erik dat het hier VUURwapens betreft? daar word geen woord over gerept in dit artikel. Weet erik hier misschien meer van?
Cookie-instellingen beheren