Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Videosurveillance betrapt hardrijder

Toegevoegd: 11-08-2010, 00.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOOFDPLAAT - Dinsdag rond 16.30 uur werd op de Oostlangeweg in Hoofdplaat het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige Terneuzense automobilist.


De man werd tijdens de videosurveillance betrapt toen hij vanuit Hoofdplaat in de richting van Nummer Eén reed. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 118 kilometer per uur.

Op de Oostlangeweg geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maakt uit (13-8-2010 om 12:27)
@ mike, het maakt zeker wel uit of ze herkenbaar zijn, vrienden, bekenden en collega's zullen dan weer geconfronteerd worden en als dat dus vaker voorkomt kunnen mensen daar keuzes mee maken, geen prive auto meer uitlenen, geen auto van de zaak meer, niet meer meeliften met deze gek, enz..
Peter (13-8-2010 om 11:05)
Beste Mike, bij Katseveer is de maximaal toegestande snelheid ook maar 80 km per uur. Er zijn enkele onoplettende automobilisten die dit niet weten blijkbaar.
Camera obscura (13-8-2010 om 10:21)
Als je niet met je kop als een asociaal op TV wil komen moet je jezelf gewoon normaal gedragen. opnames maken mag op de openbare weg dus je hebt geen poot om op te staan en ze mogen blij zijn dat die TV programma's mensen die zich kapot schamen voor wat ze doen onherkenbaar maakt. dank op je knieen
Mike (12-8-2010 om 22:47)
Op de korrel????wat maakt dat nou verder uit wie het is,wordt jij er beter van als je weet wie het is?heb leiver dat de mensen te hard rijden dan 80 op 100 km weg enz,daar erger ik me dood aan vooral bij katse veer belgen/duitsers/NEDERLANDERS die nog nooit water hebben gezien geloof ik,
André (12-8-2010 om 10:07)
Aangaande de vorige reacties; waar maken jullie je toch druk over, over welke weg het is en wat de sensatie betreft, de overtreder zoekt dat toch zelf op, van mij mag die videosurveillance iedere dag in de buurt van Hoofdplaat aanwezig zijn, dan komen we misschien van het circuitgebeuren af.
VdVonck (11-8-2010 om 21:50)
Niet iedere videosurveillance is in het gezelschap van een videoploeg voor een of ander televisieprogramma.
Cookie-instellingen beheren