Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrijspraak in zaak misbruik

Toegevoegd: 12-08-2010, 16.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 42-jarige Oost-Souburger vrijgesproken. De man, die van meet af aan heeft ontkend, werd verdacht van seksueel misbruik van zijn minderjarige dochter.


Er was en gevangenisstraf van veertien maanden plus zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar en het betalen van 2.500 euro schadevergoeding geëist.

Het seksueel misbruik zou hebben plaatsgevonden in de periode juli 2008 tot en met 1 maart van dit jaar. De rechtbank oordeelt dat alles berust op de verklaring van het meisje en dat is - zonder verder steunbewijs - te weinig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (12-8-2010 om 19:40)
Misschien even in de gaten houden? kind uit huis plaatsen? een kind doet niet zomaar aangifte en dit gaat van kwaad tot erger, maar we weten allang dat justitie geen "zin" heeft in moeilijke zaken als dit..kijk maar naar die loverboys die ongestoord verder gaan met leventjes vernielen.
Cookie-instellingen beheren