Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Dronken man valt neer voor agent

Toegevoegd: 13-08-2010, 10.28 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 18-jarige man uit Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 02.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt.


Hij reed op zijn bromfiets op de Ringbaan West in zijn woonplaats toen hij vlak voor een agent ten val kwam. De agent vermoedde dat er alcohol in het spel was en liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij inderdaad had gedronken: bijna zes keer teveel.

Het rijbewijs van de jongeman werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (14-8-2010 om 02:55)
6 drankjes ngeveer? ach dat valt mee, alleen ben blij dat ie VOOR die agent viel en niet voor mijn wielen! alcohol en t verkeer gaan niet samen! lopens of een taxi is mijn advies
Jantje (13-8-2010 om 16:36)
Ach wat romantisch voor een agent,inderdaad zo jong dat ziet er zeker niet goed uit,zijn hersenen raken daardoor beschadigd op die leeftijd al zoveel te drinken,en ook niet normaal, waardoor hij zekers in de toekomst last van zal krijgen.
Kees (13-8-2010 om 13:29)
Ja joh, je moet geen brommer rijden als je teveel gedronken hebt. Uuuhhh 20 jaar en dan al zo dronken?? Dat ziet er niet goed uit voor de toekomst
Cookie-instellingen beheren