Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Groepje wil Duitsers beroven

Toegevoegd: 13-08-2010, 10.30 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWVLIET - Vier Duitse jongens zijn donderdagavond omstreeks 22.30 uur het slachtoffer geworden van een poging tot beroving in Nieuwvliet.


De Duitse jongens zaten op een bankje aan de Molenweg. Op een gegeven ogenblik zagen ze een Nederlandse auto stoppen. Daaruit stapten vijf jongens. Deze Nederlandse jongens kwamen dreigend op de Duitse jongens af. Ze wilden geld hebben, maar dat hadden de Duitse jongens niet bij zich.

De Nederlandse jongens dreigden geweld te gebruiken en duwden de Duitse jongens. Uiteindelijk zijn ze zonder buit vertrokken. De Duitse jongens hadden een duidelijk signalement van de auto en alarmeerden meteen de politie, waardoor agenten even later de verdachten in de buurt konden aanhouden. Ze zijn meegenomen naar het bureau.

De verdachten zijn vijf jongens in de leeftijd van 14 tot 19 jaar en afkomstig uit Roosendaal, Oostburg en de gemeente Sluis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (13-8-2010 om 17:47)
Zou het weer eens niet zijn om aan geld te komen voor Drugs? Dan ook nog eens niets vermoedende toeristen bedreigen . Het is een Schande voor het Nederlandse Volk Het word nu eens tijd , voor Keiharde straffen.
S. (13-8-2010 om 10:54)
Tjonge zeg, wat een schrik voor die duitse jongens.. Hoop dat politie de daders goed aanpakt, moet er als ouder niet aan denken dat mijn kind zoiets zou overkomen, laat staan op vakantie in het buitenland.
Adri (13-8-2010 om 10:37)
Waar zijn we toch in godsnaam mee bezig...? 14 jaar, amper van de lagere school af. Ga toch werken voor je geld en val er iemand anders niet voor lastig....
Cookie-instellingen beheren