Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 179 km

Auto met caravan geschaard

Toegevoegd: 13-08-2010, 20.06 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vrijdag rond 16.00 uur een auto met caravan geschaard.

Vermoedelijk kreeg de caravan een klapband waardoor de combinatie begon te slingeren en de caravan op zijn kant belandde. Uiteindelijk kwam de combinatie tegen de rijrichting in tot stilstand op de rechter rijstrook.


Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent (14-8-2010 om 12:47)
Dag ervoor op andere rijstrook auto met aanhanger, kwam me eerst voorbij zetten (ik reed netjes 120!) en ff iets verder stond ie geschaard midden op de weg... Onnodig andere weggebruikers in gevaar brengen zouden ze harder moeten bestraffen
Kiddy 1960 (14-8-2010 om 12:22)
Denk eerst eens na voor dat je commentaar geeft. Er staat vermoedelijk is de caravan gaan scharen door een klapband, dus het kan ook een andere oorzaak hebben. En o ja een caravan moet ook gekeurd worden en daar horen de banden ook bij.
Hans (14-8-2010 om 11:14)
Voor het gemak even vergeten??? Mensen denken er gewoon helemala niet over na. Zou standaard aangekaard moeten worden door de stallingmeester bij ophalen.
De bandenkoning (13-8-2010 om 22:36)
De banden van caravans worden meestal voor het gemak maar vergeten met verkeerde bandenspanning, uitdroging, inscheuring, klapbanden en ernstig verkeersletsel soms zelfs de dood tot gevolg. maar de vakantie mag natuurlijk niet teveel kosten, 5 tientjes voor een nieuwe band is al te duur.
Cookie-instellingen beheren