Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Quad gestolen Brouwersdam

Toegevoegd: 13-08-2010, 21.53 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Vanaf de Brouwersdam bij Scharendijke is vrijdagmiddag een quad gestolen.


De eigenaar had zijn voertuig rond 17.00 uur geparkeerd ter hoogte van een duinovergang bij een strandtent. Achterop zat een wit/zwarte valhelm aan een slot gemonteerd. De quad stond geparkeerd tussen enkele auto's.

Toen hij een uurtje later terugkwam, bleek de quad te zijn gestolen. Het betreft een geel exemplaar van het merk Nikilon voorzien van het kenteken 26-JJZ-6.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (15-8-2010 om 01:31)
@penta er heeft niemand om een menig gevraagd. Heeft ook niets met de diefstal te maken. Gewoon van andermans spullen afblijven
...??... (14-8-2010 om 23:53)
Wat heeft dat er nou mee te maken dat je er niet van houd? Als je er wel van houd is het toch erg vervelend dat een ander er met die van jouw vandoor gaat!! Het is te hopen dat de dader gepakt word..
Penta (13-8-2010 om 22:47)
Ik hou toch al niet zo van die lawaai scheur dingen.
Cookie-instellingen beheren