Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Dronken man rijdt tegen container

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.44 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op de Nijverheidsweg in Bruinisse is zaterdag om 01.20 uur een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland met zijn auto tegen een stalen container aangereden. De man was dronken.


Na de melding van passanten gingen agenten ter plaatse. Ze troffen de auto aan met daarin op de achterbank de bestuurder. De man was zwaar onder invloed en was op de achterbank in slaap gevallen. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

De auto was helemaal afgesloten en was door de aanrijding niet meer open te krijgen. Na hard kloppen werd de bestuurder wakker en uiteindelijk kon hij een raampje open krijgen en hierdoor naar buiten klimmen.

Een blaastest wees uit dat hij bijna 5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces verbaal is opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jj (15-8-2010 om 13:14)
@ Nico , dat ben ik helemaal met je eens !!! deze keer is het nog een container , maar wie weet een volgende keer een mens , jammer dat hij NIET gewond is geraakt ,
Nico (14-8-2010 om 17:40)
Zo'n hufter nooit meer een nieuw rijbewijs verstrekken
Goesenaar (14-8-2010 om 13:26)
Beter tegen een container dan tegen een mede-weggebruiker. Deze domme figuur wel een poosje opbergen en verantwoordelijkheidsbesef bijbrengen.
Cookie-instellingen beheren