Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf wildkampeerders beboet

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.47 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben op Walcheren vijf wildkampeerders een bon ontvangen.


De politie ontdekte de vijf toen zij aan het overnachtten waren in hun voertuig. De kampeerders stonden op de Zeedijk en de Schelpweg tussen Domburg en Westkapelle.

Op wildkamperen staat een boete van 90 euro. In drie gevallen ging het om een Duitser. Ook een Belg en een Fransman kregen een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.huisman (17-8-2010 om 15:15)
We komen al jaren niet meer in zeeland. en er komen er nog wel jaren bij , met dit beleid in zeeland. mensen word toch eens wakker! want wanneer straks, de toeristen wegblijven {camperaars] word er geklaagd waar de toeristen blijven.
Andre (16-8-2010 om 12:45)
De wet is toch voor iedereen het zelfde dacht ik, maar als ik op het weekend op de pakeerplaatsen langs de snelweg kijk, staat het vol met vrachtautos uit polen die daar het weekend doorbrengen. Dit lijkt mij dan toch ook wild kamperen
Middelburger (16-8-2010 om 09:32)
@ Welvarend: Ja, ook door een wildkaperende toerist welvarend. Want behalve ijs en souvenirs, kopen ze hier ook eten, benzine en misschien gaan ze ook nog wel een keer uiteten. Dus wild of niet we verdienen er goed aan.
Man met hamer (15-8-2010 om 17:31)
De camping houders moeten tonnen/miljoenen investeren om hun camping up to date te houden en aan de regels te kunnen voldoen en dan zouden die vrekken gratis overnachten belachelijk, iedere nacht stikt het van de campers op de dijk in wkp. Ga ze gewoon iedere nacht bekeuren dan leren ze het wel af.
Hippo (15-8-2010 om 13:07)
De verdraagzaamheid tegenover anderen is weer heel ver te zoeken in deze reacties.
Noema girl (15-8-2010 om 12:56)
Stel u eens voor dat het gewoon overal vrij kamperen was. zeker de zigeuners uit frankrijk die daar niet mogen blijven zouden dat zeker wel fijn vinden. mensen, denk toch een na ! dat kan toch niet als iedereen overal zomaar zijn tenten gaat opslaan ? wat een domme mensen hier.
Cookie-instellingen beheren