Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in Vlissingse woning

Toegevoegd: 17-08-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een woning in de Palingstraat in Vlissingen.


Men kwam binnen door het vernielen van een ruit. Uit de woning werden een gsm, enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren gestolen.

Van de dader(s) en het gestolen goed ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (19-8-2010 om 11:25)
@ Vlissinger ,, Ja dauwendaele dan noem je ook de grootste rot buurt uit middelburg :P ik woon in reyershove en daar is het altijd lekker rustig , dus nu geef ik je toch weer gelijk over dauwendaele ,,
Vlissingster (19-8-2010 om 10:16)
Overal heb je wat in bepaalde opzichten is vlissingen crimineler dan middelburg maar middelburg heeft ook wijken waar het steeds veel en veel minder wordt. Heb zelf 23 jaar in middelburg gewoond maar toch zou ik nooit en never meer terug willlen
Vlissinger (19-8-2010 om 00:08)
Ik ben het helemaal met je eens Mark, zou beter zijn als de grenzen weer dicht gingen voor hun. Sinds die open is, is het echt erg geworden. Maar ja wat wil je, ze worden na het werk gedumpt ergens om te ontspannen en dan.... vul dat maar zelf in.
Mark (18-8-2010 om 17:13)
Kan me nog een aantal jaren terug herinneren dat het net andersom was.Dit is gewoon weer zo'n periode, straks een heel end over, en het zou ook helpen als al dat oost-blok gespuis eens beter in de gaten word gehouden, veel inbraken worden gedaan door voormalige oost-blokkers, is al tijdje bekend
Vlissinger (18-8-2010 om 16:39)
@ middelburger: ja middelburg is zoooo veilig, vandaar dat ze allemaal naar vlissingen willen verhuizen. Moet je dauwendale zien wat een criminelen daar wonen en ik heb veel vrienden in middelburg wonen, maar die zeggen ook dat er continu wat is, inbraken, rellen, etc. In elke stad is wat!
Middelburger (18-8-2010 om 13:24)
@ Vlissinger : Nou ik woon 10 keer liever hier in Middelburg dan in Vlissingen want Vlisingen is heel stuk crimineler dan Middelburg ;). Dus ik geef Jeroen gelijk.
Cookie-instellingen beheren