Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goes waarschuwt voor oplichting

Toegevoegd: 18-08-2010, 10.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De gemeente Goes waarschuwt bedrijven in de regio voor een nieuw voorval van aquisitiefraude.


Volgens de gemeente worden bedrijven in Goes en omstreken telefonisch benaderd over de mogelijkheden om te adverteren in de milieuwijzer van de gemeente Goes. De gemeente benadrukt echter dat zij geen milieuwijzer uitgeeft en al helemaal geen opdracht heetf gegeven om advertenties te werven voor zo'n wijzer.

"We hebben hier dus te maken met malafide acties", zo meldt de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen Govaert (19-8-2010 om 04:34)
Vervolg van vorige reactie: Ze vragen dan of je even wil tekenen. Als je zegt dat je eerst even Delta wilt bellen lopen ze vlug weg. Niets vermoedende mensen zouden er misschien intrappen en dan vastzitten aan Nuon zonder dat ze dit willen. Deltaheeft geen actie hebben en zou Nuon niet inschakelen.
Marleen Govaert (19-8-2010 om 04:31)
Waarschuwing!!! In Hulst lopen colporteurs van Nuon rond die zeggen dat ze door Delta gestuurd zijn. Delta zou zijn klanten 20% korting willen geven en zou dat wettelijk niet zelf kunnen doen. Daarom doet Nuon dat voor hen en Delta zou hetzelfde doen voor Nuonklanten.
Anoniem (18-8-2010 om 19:17)
Dit soort telefoontjes ontvangen wij regelmatig op onze PR afdeling. Vraag de beller de gegevens te mailen of te faxen. Aan de fax of mail kun je duidelijk zien dat de advertentie van jouw bedrijf is gekopieerd uit een andere gids o.i.d. Wees gewaarschuwd !
Cookie-instellingen beheren