Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuws meisje verdronken Griekenland

Toegevoegd: 20-08-2010, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 4-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen is deze week omgekomen tijdens een vakantie in Griekenland.


Volgens dagblad De Telegraaf was het kleintje bij hotel Kipriotis op Kos op eigen houtje op onderzoek uitgegaan en vervolgens via één van de vele glijbanen in een zwembad terecht gekomen. Griekse media meldden dat het gezin op dat moment zat te eten en dat het meisje door een ander jongetje werd ontdekt onder water. Toen het kind uit het water was gehaald werd direct gestart met reanimatie. Die mocht niet baten.

In zowel de Griekse als de Nederlandse media wordt inmiddels druk gespeculeerd over de toedracht van het voorval. Zo worden er verwijten gemaakt richting het hotel dat er niet of niet voldoende toezicht zou zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suzan (22-8-2010 om 12:07)
Dat is te erg voor woorden. Ouders en Zusjes Opa en Oma héél véél sterkte nu in deze zo moeilijke dagen ,maar ook in de dagen er na .Als de bezoekjes minder worden .Dan pas kun je aan het verwerken en het verlies van je rouw proces beginnen.veel sterkte samen. een meelevende Oma.
Fam a de maillie uit middelburg (22-8-2010 om 11:02)
Wij zaten met kippevel toen we het lazen.het is echt verschrikkelijk wat er gebeurt is.wij willen de fam,vrienden,klasgenootjes en iedereen die chelsea lief hadden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.
Vlinder (22-8-2010 om 10:05)
Verschrikkelijk, wat een enorm verdriet is dit voor iedereen die van dit lieve meisje hield... Heel veel sterkte voor de ouders, zusjes, familie en vrienden. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe om dit verlies te boven te komen. Chelsea, engeltje.... Geen woorden die nu kunnen troosten.
Van eenennaam (21-8-2010 om 23:25)
De moeder van dit kindje is mijn oppas geweest.. Heel veel sterkte Miranda en Ronnie... Kan het niet beseffen dat ze er niet meer is, zoveel kippenvel..
Loes (21-8-2010 om 23:16)
Sterkte ouders ,verschrikkelijk voor jullie. Hoe durven hier mensen verwijten neer te zetten,schaam jullie!!!
Miranda (21-8-2010 om 22:57)
Mijn medeleven gaan uit naar de ouders en verdere familie en vrienden. Zo verschrikkelijk, ik ben er gewoon naar van, heb zelf ook 2 jonge dochters. Het kan iedereen overkomen!! Verschrikkelijk, geen woorden voor.
Cookie-instellingen beheren