Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Complete kluizen mét inhoud gestolen

Toegevoegd: 23-08-2010, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar twee diefstallen bij horecabedrijven in Goes en Terneuzen. In Terneuzen werden twee complete kluizen meegenomen.


Zondag tussen 17.30 en 19.00 uur werd vanuit een horecabedrijf op het Da Vinciplein in Goes een tas gestolen. In de tas zaten een portemonnee met persoonlijke papieren, een gsm, een Mp4-speler en een horloge. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

Tussen zaterdag 01.30 en 02.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf in de Churchilllaan in Terneuzen. Er werden twee kluizen met inhoud weggenomen, waarvan één kluis in de nabijheid van de horecagelegenheid is teruggevonden.

Ook het geld uit de kassalade werd meegenomen. Er werd een aanzienlijk, op dit moment nog onbekend, geldbedrag gestolen. De Zeeuwse politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren