Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig handletsel bedrijfsongeval

Toegevoegd: 25-08-2010, 20.28 uur
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - In de Voorhaven in Hansweert vond woensdagochtend een bedrijfsongeval plaats.


Een 57-man uit de gemeente Hulst, werkzaam op de rondvaartboot, was bij het aanmeren van de boot, het pondje tussen Perkpolder en Hansweert, met zijn hand in de strop vast was komen te zitten.

De man liep ernstig letsel aan zijn hand op. De ambulance heeft de man naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (26-8-2010 om 17:23)
@Terneuzenaar; ambulancepersoneel/arts maakt beoordeling of het via spoedeisende hulp kan of dat ziekenhuisopname gewenst is. Indien het laatste het geval is, wordt gekeken waar geschikte plaats is,
Maria (26-8-2010 om 15:46)
Op dit hele kritieke moment voor de patient is het zo,dat de plastisch chirurg die deze zware operatie moet doen net zijn dienst in vlissingen had,en voor de patient telt dan ook elke seconde met zo,n zwaar letsel in verband met het gevaar van alle bijkomende schade aan de arm
Ikke (26-8-2010 om 10:33)
Personeels tekort, ziekte, slechte planning, idioot plan om te beginnen, probeer maar eens te bevallen in Goes, wordt je naar BoZ of Terneuzen gestuurd. Niet dat Vlissingen nu zo goed was, maar zo raken we wel van de regen in de drup hier op Walcheren.
Terneuzenaar (25-8-2010 om 23:28)
Spoedeisende hulp zou toch worden geconcentreerd in Goes? Volgens mijn beperkte (immers Zeeuws-Vlaamse) kennis ligt dat redelijk dicht bij Hansweert, maar nee, dan moet deze man ineens naar Vlissingen. Hoe zit dat nu weer?
Cookie-instellingen beheren