Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 27-08-2010, 10.39 uur
Bij het ongeluk raakte volgens de politie één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte volgens de politie één persoon gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de kruising Guido Gezellestraat -Tractaatweg in Terneuzen vond donderdagavond een aanrijding plaats. Eén persoon raakte gewond.


Een 21-jarige man wilde de Tractaatweg oprijden. Uit de richting van Zaamslag kwam een 23-jarige vrouw die in de richting van Sluiskil wilde rijden. Op de kruising ontstond tussen beide auto's een aanrijding.

De 21-jarige man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een 19-jarige vrouw, die bij hem in de auto zat, bleef ongedeerd. Ook de 23-jarige bestuurster van de andere auto liep, voor zover bekend, geen letsel op. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Terneuzen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (28-8-2010 om 02:31)
Ook ik heb het idee dat ze de tijd van overspringen eens onder de loep mogen nemen.de laatste tijd als het licht voor mij op groen springt zie ik zo vaak mensen nog door rijden dat ik er aan twijfel of dat allemaal roodrijders zijn.er klopt gewoon iets niet aan die lichten alle betrokkene sterkte
Zeeuws ,meisje (27-8-2010 om 22:37)
Dat krijg je ,als de stoplichten zo krap staan afgesteld. Ik heb wel vaker het idee dat mensen door rood rijden,terwijl het voor mij groen is.Vanaf vandaag weet ik beter,vanuit Terneuzen springt hij heel snel op rood.En groen volgt dan heel snel voor ander verkeer.Wanneer doen ze hier iets aan.
Mdv (27-8-2010 om 15:36)
Ik wil via deze weg nogmaals die man even bedanken die wel zo vriendelijk was om te stoppen bij de auto van de 23jarige nadat er al tientallen auto's voorbij waren gereden zonder te kijken hoe het met haar ging Bedankt NOGMAALS
Kevin (27-8-2010 om 12:10)
Hier in IJzendijke moet je juist onnodig lang wachten voor de stoplichten .. niet normaal gewoon soms. Ik wou dat de stoplichten hier even snel reageerde als in Terneuzen, als je daar komt aanrijden en er staat verder niemand dan springt het stoplicht ruim op tijd op groen.
VWgolf (27-8-2010 om 11:30)
Lag daar toevallig olie of een andere vloeistof op de weg na dat ongeluk? Ik sloeg namelijk af naar de tractaatweg en stond daar ineens achterstevoren... Nou zijn mijn banden verre aan vervanging toe, maar dit is een beetje overdreven.
Fons (27-8-2010 om 10:56)
Het wachten is op een grotere klap... De stoplichten staan slecht afgesteld. Als de ene kant op oranje springt begint de andere kant al te rijden omdat ze groen hebben. Er zit geen marge in. Als vandaag of morgen een vrachtwagen door oranje gaat en de ander heeft groen en ziet hem niet...
Cookie-instellingen beheren