Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 275 km

Motorrijders rijden ruim 50km te hard

Toegevoegd: 29-08-2010, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Zaterdagmiddag zijn op de Sloeweg Noord bij Ritthem twee motorrijders bekeurd voor te hard rijden.

Een 32-jarige inwoner uit de gemeente Borsele reed een gecorrigeerde snelheid van 161 km per uur. Een 53-jarige inwoner uit diezelfde gemeente reed met en gecorrigeerde snelheid van 154 km per uur.


Beide hebben het rijbewijs moeten inleveren. Op de Sloeweg Noord is 100 km per uur toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-8-2010 om 12:53)
@Mr Decibel..ik zal savonds eens voor je deur komen staan en de hendel eens flink open trekken....met te hard rijden breng je niet alleen jezelf in gevaar, ook anderen, ook als je de weg op je duimpje kent weet je nog niet wat er rondloopt/rijdt. Of kun jij in de toekomst kijken?
Jan (31-8-2010 om 12:51)
Er zullen ongetwijfeld goede bestuurders tussen zitten, maar ze rijden 9 vd 10 allemaal veel te hard! Of je nu wel of niet uit de buurt komt, het blijft gewoon aso gedrag. Altijd maar inhalen, voor piepen bij het stoplicht, inhalen op Zeelandbrug etc. En maar janken als er een ongeluk gebeurt..
Arie (31-8-2010 om 08:47)
Idd vreemde redenering van Mr Decibel, maar zo gaat het altijd, de pastoor op Zeeuws Vlaanderen mag herrie maken omdat hij zo aardig en gezellig is, en brommer rijders mogen te hard omdat zij betalen, en motoren mogen herrie maken omdat zij daar zo van genieten. Zo ken ik er nog wel een paar ja..
Sloewerker (31-8-2010 om 07:50)
Zondagmorgen moet je eens kijken hier. Vanaf de verkeerslichten bij de Westerscheldetunnelweg de Bernhardweg west op is het net een circuit. Hier kan de politie op een mooie zondag makkelijk 10 rijbewijzen invorderen als het er niet meer zijn. Van de zotte gewoon, onacceptabel.!
Adri (30-8-2010 om 13:24)
@Mr. Decibel: Dus omdat die jongens dik betalen om hun dikke brommer wat op te leuken, mogen ze in jouw optiek te hard rijden? Rare opvatting en hou deze a.u.b niet vol !!!! Zoek eens een racecircuit op, of ben je bang daar door de mand te vallen? En die dB's zijn inderdaad een ergernis.
Gizmo (30-8-2010 om 07:38)
Hartverwarmend te vernemen dat men toch zo op de decibel gesteld is, rijdend met de oordoppen in dan Wel typisch dat diezelfde decibellovers er plotseling problemen mee hebben als de geluidjes van andere oorsprong zijn dan hun stalen ros. Bv. een heerlijk housedeuntje of de roeptoeter van de moskee
Cookie-instellingen beheren