Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens mishandeld in Goes

Toegevoegd: 31-08-2010, 14.29 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die maandagmiddag werd gepleegd in de Korte Kerkstraat in Goes.


Twee jongens van 14 en 15 jaar oud liepen rond 17.30 uur door de stad toen zij ineens belaagd werden door een groepje jongens. Beide jongens zijn door leden van het groepje geschopt en geslagen, zonder dat daar ook maar enige reden voor was.

Op het moment dat dit alles gaande was fietsten er wat mensen langs de twee jongens. De politie is op zoek naar die fietsers. Mogelijk kunnen zij wat meer bijzonderheden vertellen over de situatie. Zij, en andere getuigen, kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Goes aan de Valckeslotlaan.

De jongens van 14 en 15, afkomstig uit Goes en uit de gemeente Goes, hebben lichte verwondingen opgelopen door de mishandeling. Zij hebben aangifte gedaan op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...... (1-9-2010 om 13:31)
Wat heb je er nou aan om jongens van 14 en 15 zomaar te mishandelen? Dan ben je echt doelloos bezig maar ja...
Danny (31-8-2010 om 16:44)
Dit is toch te gek voor woorden? Wat de jeugd al niet doet als ze zich vervelen! Ik hoop dat de slachtoffers snel opknappen en er geen al te erg letsel aan over houden en er ook geen trauma van krijgen. De daders moeten vlug achter slot en grendel en stuur ze maar eens naar een opvoedingskliniek!
Alex (31-8-2010 om 15:37)
Ik hoop van harte dat zo'n groepje een keer de verkeerde pakt. Iemand met bijvoorbeeld ervaring in de vechtsport. Dat zou mooi zijn. Maar wat gebeurt er dan? Dan mag het oorspronkelijke slachtoffer zich melden bij de rechter, want zo werkt ons systeem. Daders zijn namelijk zielig.
Cookie-instellingen beheren