Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 03-09-2010, 00.27 uur - Update: 03-09-2010, 11.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland zoekt getuigen van een beroving die dinsdagavond rond 22.30 uur plaatsvond in de Hoorn van Burgstraat in Vlissingen.

Een 17-jarig meisje reed rond bovengenoemd tijdstip op haar scooter in de Hoorn van Burgstraat toen zij werd tegengehouden door een jonge man. Zij werd onder bedreiging gedwongen persoonlijke spullen af te geven. Toen er een auto naderde ging de man weg.


De politie zoekt getuigen van dit incident en is in het bijzonder op zoek naar de bestuur(d)(st)er van de naderende auto. Het betreft een donkere auto van middelmatige afmetingen. De politie verzoekt de bestuur(d)(st)er van de auto en andere getuigen zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (4-9-2010 om 11:03)
Als er ooit een van die kerel mn zusje of vriendin aanranden, dan ruim ik het gespuis op, meld me daarna netjes bij de politie, lever mn wapenvergunning in en vertel dan van a to z wat er is gebeurd, en zit mn tijd netjes uit, iemand moet een keer een streep trekken!
Marc (3-9-2010 om 22:23)
Er rijden soms op agenten lijkende personen op een mountainbike door de scheldestraat maar deze zwaaien naar de heren voor de oude videotheek alsof het vrienden zijn,Gelukkig krijg ik af en toe een snelheidsboette anders zou ik denken dat er helemaal geen politie meer is.
2 (3-9-2010 om 16:25)
Nu hopen dat justitie (en natuurlijk de rechters) ook eens zo hard gaan werken als die agenten dan zal het snel beter gaan denk ik. Misschien dat een nieuw (wat rechtser) kabinet er eens verandering in kan brengen zodat Nederland weer wat prettiger wonen gaat zijn voor normale mensen.
1 (3-9-2010 om 16:25)
De politie pakt iedere keer weer daders op, maar helaas laat justitie ze steeds weer lopen. Ze krijgen een lage boete, werkstrafje oid. Zo leren ze het natuurlijk nooit. Hulde voor de politie die het steeds weer probeerd.....
Anoniem (3-9-2010 om 15:35)
Ze zouden een bepaalde groep jongens/mannen die altijd in de scheldestraat voor de oude videotheek e.o. hangen eens goed in de gaten moeten houden. Zijn niet alleen de berovingen waarschijnlijk opgelost, maar ook de harddrugshandel in de Scheldestraat...!!!
Jeroen (3-9-2010 om 15:16)
Ze moeten die gasten aan de hoogste boom hangen of op de noordzee verzuipen. Hier in nederland kan en mag alles en worden gepakt,dan komen ze in een hotel te recht. En,de slachtoffers worden aan hun lot over gelaten.
Cookie-instellingen beheren