Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepmedewerkers Delta actief

Toegevoegd: 04-09-2010, 15.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen week is bij de politie een melding binnengekomen dat twee mannen zich uitgaven als zogenaamde Deltamedewerkers.


De mannen belden aan bij een burger in de Katspolderlaan in Terneuzen en stelden allerlei vragen. De politie raad burgers aan alert te zijn en roept mensen op om altijd te controleren of mensen die aanbellen en zich uitgeven als medewerker van energiebedrijf Delta dat ook werkelijk zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (8-12-2010 om 15:01)
Ben ik ff blij dat ik geregeld op zeelandnet kijkt dan blijf je toch op de hoogte waar halen ze het in dr hoofd nepdelta wat is nog echt en niet dus gewoon maar lekker de deur dicht houden politie bedankt dat jullie gelijk reageren alll fijne feestdagen
John (5-9-2010 om 23:18)
@ Helen , Zo Belachelijk zijn Camera's niet. Zeker niet als ze beeld en geluid opnemen. Dan durven ze zelfs niet aan de deur te komen!!! Wel bij de Buren , Daar ze dan langs mijn garage moesten. En stonden ze er mooi gekleurd op , en met geluid. Er zijn er ook bij , die je gewoon naar binnen duwen!!! Dat zijn overvallers !!! En kunnen zich ook voordoen als van de Delta!!! Dus op je hoeden zijn , is wel geplaatst !!! En camera's schrikken ze juist af. Kan opgenomen worden dat weten ze heus wel.!!
Heleen (5-9-2010 om 14:25)
Ook al heb je camera's voor je deur hangen dan kan je dus echt niet zien of ze dus werkelijk van Delta zijn, Belachelijk En ook al vraag je om een legitimatie dat is tegenwoordig ook zo nagemaakt. Gewoon zeggen ik bel wel even naar Delta zelf dan zijn ze zo weg!!! De enige remedie!!!
Scholte (5-9-2010 om 14:08)
Deze twee mannen zijn in vlissingen ook actief! Ze zijn langs de deuren van de paul krugerstraat gegaan! Het gaat om een getinte man en een nederlander met half lang blond haar! Ze zijn netjes in een pak gehesen en stellen inderdaad vreemde vragen over je factuur!
John (5-9-2010 om 13:57)
Inderdaad @ Terneuzenaar. Dat is een goede zet , Heb hier 8 camera's rond het huis hangen. ook voor de deur , met een DVR recorder. bij beweging worden de beelden met geluid Op harde schijf opgenomen. Wel de DVR dusdanig , weg werken . Dat ze hem bij inbraak , de bewijzen niet mee kunnen nemen . Het heeft mij al goede dienste bewezen. Ze bellen al niet zo gauw aan , als ze zien dat er camera's hangen. en als ze weten dat de beelden opgenomen worden. Dan laten ze het zeker wel .
Jan (5-9-2010 om 10:28)
Nou wat ben ik blij dat er bij mijn 3 afgerichte herders rondt lopen en 2 van de 3 lopen binnen dat werkt nog beter dan een alarm systeem of wat dan ook vandaar dat ik goedkope stroom en gas heeft
Cookie-instellingen beheren