Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 320 km

Twee bedrijven dupe inbraak

Toegevoegd: 06-09-2010, 18.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde is er ingebroken bij bedrijfspanden in Kapelle en Yerseke.


In een bedrijfspand aan de Havendijk in Yerseke is tussen zaterdag 11.45 uur en zondag 16.45 uur ingebroken. Daarbij werden enkele goederen ter waarde van enkele duizenden euro's weggenomen.

Zondagochtend is bij een bedrijf aan de Kloosterweg in Kapelle ingebroken. Er is computerapparatuur gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saunders (7-9-2010 om 10:39)
Nou sander, dan ben ik zeker ook somber, ik ga me maar eens bij emergis melden denk ik, want den haag ziet geen probleem, werkgevers zien geen probleem, dus zal het wel aan mij liggen. Vast een vroege najaarsdepressie of zo. nee, aan nederland kan het niet liggen, toch ?
Sander (7-9-2010 om 01:44)
Welkom Oostblokkers, Portugezen of wat dan ook! Het straatbeeld is hard aan het veranderen!! Met dank aan al die uitzendbureaus die veel geld verdienen over de rug van deze mensen. En dan nog maar te zwijgen over die scheurende busjes! Ach ja misschien zie ik het gewoon te somber in......
Cookie-instellingen beheren