Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor babbeltrucs

Toegevoegd: 06-09-2010, 22.09 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie Zeeland waarschuwt mensen voor babbeltrucs. Aanleiding is een voorval in Goes.


Een bejaarde vrouw maakte daar vanmiddag een vreemde situatie mee. Bij de woning van de 80-jarige vrouw in de Voorstad werd aangebeld door een moeder en haar dochter. Zij vertelden de vrouw dat ze haar een plantje kwamen aanbieden. De bejaarde vrouw liet het tweetal binnen, maar bleef bij hen in de buurt.

Uiteindelijk zijn de vrouw en haar dochter weer vertrokken. Hierbij namen zij de plant weer mee. De bejaarde vrouw miste geen spullen uit haar huis maar nam wel contact op met de politie om het voorval te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Djoery (7-9-2010 om 20:47)
VERKENNERS .... oppassen laat eventuele kinderen of beuren het in de gaten houden .Goed dat zij de politie heeft gebeld .
Moi (7-9-2010 om 16:57)
Geen spullen vermist??? maar in de komende tijd wel een inbraak misschien(hoop van niet), ze weten nu precies wat er te halen valt!!
Cookie-instellingen beheren