Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Politie neemt auto in beslag

Toegevoegd: 08-09-2010, 10.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond in Middelburg een man twee processen verbaal gegeven voor het rijden zonder rijbewijs en het opgeven van een valse identiteit.

De 31-jarige Middelburger werd rond 22.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg in zijn woonplaats gecontroleerd door surveillerende agenten. Tijdens de controle bleek dat de man nog twee boetes had openstaan. De bestuurder van de auto verklaarde dat hij níet de man was die de boetes moest betalen. Hij verklaarde dat hij zonder vaste woon- of verblijfplaats was en dat hij alleen maar in de auto van een vriend reed.


Hij had geen papieren bij zich en belde een vrouw om zijn papieren te komen laten zien op het politiebureau. Even later bleek dat de man toch een andere persoon was dan hij zei dat hij was. Zijn vrouw kwam bij het bureau met de juiste papieren en wilde de auto direct meenemen. Dat ging helaas niet door, de auto blijft op het politiebureau staan totdat de boetes betaald zijn.

De Middelburger mocht sowieso niet in de auto rijden, want hij had geen rijbewijs. Zowel voor het opgeven van de valse identiteit als voor het rijden zonder rijbewijs kreeg hij een proces-verbaal van de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-9-2010 om 09:36)
Als die vrouw wist dat hij de auto nam dan is zij ook medeplichtig. Of heeft politie geen zin om het verder uit te zoeken? Deze figuur rijd de volgende keer weer zonder rijbewijs. Dit zijn Aso's die niet denken aan de gevolgen bij b.v ongeluk. Ze zijn té dom om rijbewijs te halen.
Goesenaar (8-9-2010 om 12:15)
Hoe slim kan je wezen ?
Cookie-instellingen beheren