Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 08-09-2010, 19.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 75-jarige vrouw is woensdagmiddag op straat beroofd van haar tas. Dat gebeurde op het bruggetje over de Schuitvaartgracht in Vlissingen.


De vrouw kwam omstreeks 15.45 uur uit de richting van de Arbeidstraat en liep richting de Ridderspoorlaan. Er fietste een jongen voorbij die haar schoudertas afrukte en via de Ridderspoorlaan de Pioenlaan infietste.

Er is een signalement van de dader. Het gaat om een ongeveer 17-jarige jongeman. Hij was 1.75 meter lang oud, had een dun postuur en droeg een blauwe jas. Verder had hij opgeschoren haar aan de zij- en achterkant. Bovenop het hoofd had de man zwart krullend haar.

De jongen fietste op een donkerkleurige herenfiets met een bagagedrager. De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen contact opnemen met de politie bij een nabijgelegen politiebureau of op nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (9-9-2010 om 10:46)
Ik hoop ooit eens te lezen dat een oudere bij zo'n gebeuren deze daders al het licht uit z'n ogen geslagen heeft , dan zal ik deze oudere persoonlijk voordragen voor een medaile bij het carnegy helden fonds . sterkte voor deze mevrouw.
Waarheid (9-9-2010 om 10:24)
Tja, het zijn parasieten hè. Die gaan voor de easy targets, de omschrijving van de persoon verbaast me ook weer helemaal niks... Ik hoop dat het goed gaat met de vrouw en dat ze niet teveel geschrokken is.
Dima (9-9-2010 om 09:34)
Sterkte voor het slachtoffer! En wat de dader betreft : misschien leest hij het bericht en de reacties hier en komt tot inkeer ! Moet je nu echt zo verder met jouw [ jonge] leven ?? Als je een geweten hebt!! breng de tas met spulletjes naar de politie en begin een nieuw leven !! Beter armdanslecht!
Marcel (9-9-2010 om 04:45)
Is het weer raak in mijn oude buurtje
Ano (8-9-2010 om 23:25)
Et zal weer es niet!
B.Garstman (8-9-2010 om 22:56)
Weer zo'n gorre laffaard, ik zou zeggen probeer het ens bij een jong iemand, kijken of je dan nog weg komt ! dit soort gasten verdiend maar een ding een flink pak slaag !! zodat hij maanden later nog weet dat hij dit soort dingen betere niet kan doen.
Cookie-instellingen beheren