Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Arrestatie na wilde achtervolging

Toegevoegd: 13-09-2010, 18.01 uur
Door: Roland de Jong
HOOFDPLAAT - Een 25-jarige man uit de gemeente Sluis is in de nacht van zondag op maandag aangehouden vanwege zijn gevaarlijke rijgedrag. Ook is hij zijn rijbewijs kwijt.

Agenten wilden de man rond middernacht controleren in de Dorpsstraat in Hoofdplaat. Toen de 25-jarige bestuurder dat in de gaten kreeg, reed hij er met hoge snelheid in zijn auto vandoor.


De agenten zetten vervolgens de achtervolging in. De verdachte reed door het dorp met een noodvaart, snelheden van boven de 150 kilometer per uur werden gehaald. Uiteindelijk stopte de 25-jarige man op de Inlaag. De achtervolging werd daar echter niet mee gestaakt: de man rende vervolgens weg.

Agenten volgenden de man eveneens te voet. Uiteindelijk werd hij aangehouden in een achtertuin aan het Spuikom. De bestuurder bleek ook 1.5 keer teveel te hebben gedronken. Hij is aangehouden, zijn rijbewijs is ingenomen en zijn auto is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
The doctor (17-9-2010 om 23:14)
AW heeft gelijk :) A.C.4.6.A.B
Schoonzoon (15-9-2010 om 14:04)
@ W, wat een goed idee !
W (15-9-2010 om 08:39)
@Henriette: Als het zo gaat dan rijd binnenkort iedereen met een valse nummerplaat! (Sommigen misschien wel van hun schoonmoeder)
Aw (14-9-2010 om 12:42)
Henriette: dit is wel erg naief: een handige advocaat zegt dan: maar meneer zat niet achter het stuur, dit was een ander. bewijs maar dat hij t wel was. en meneer wordt vrijgesproken. dit is de realiteit...
Judge dredd (14-9-2010 om 11:10)
Dergelijke randfiguren moeten eerst maar psychologisch getest worden of ze wel genoeg verstand hebben om een rijbewijs te bezitten voordat ze het terug krijgen.
Theetjezondersuiker (14-9-2010 om 09:29)
Ik kreeg er gewoon kippevel van, toen ik dit berichtje las!! Laat deze jongeman a.u.b. maar eens even lekker (lang!!) "brommen" met een hele hoge boete en rijontzegging voor heel lang!! En misschien krijg hij dan wel een beetje zijn verstand terug, want dat is ie duidelijk kwijt!!
Cookie-instellingen beheren