Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autowiel schiet los op A58 Vlissingen

Toegevoegd: 14-09-2010, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagavond meldde een automobiliste die op de A58 reed, dat zij net een aanrijding had gehad met een losgeschoten autowiel.


Het ongeluk deed zich voor rond 20.45 uur. De bestuurder van wiens auto het wiel afkomstig was, gedroeg zich erg agressief tegen de vrouw, dus zij was verder gereden. Zij had zelf ook geen schade aan haar auto.

Agenten zijn een kijkje gaan nemen en troffen op de A58 ter hoogte van Vlissingen een auto en daarbij de 37-jarige Vlissingse bestuurder. Toen de agenten hem aanspraken roken ze dat hij alcohol genuttigd had.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een ademanalyse gedaan. Hieruit bleek dat hij net teveel gedronken had om nog te mogen rijden.

De man kreeg een rijverbod van een uur. Zijn auto is op het bureau achtergebleven, omdat er technisch onderzoek aan verricht moet worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (14-9-2010 om 17:58)
Het kan zijn dat 1 van de wielbouten minder vast stond dan de andere. Dan lopen langzaam de bouten los. Heb dit zelf gehad twee weken nadat de auto bij de garage was geweest. De bouten waren losgelopen en voelde dat het wiel slingerde en hing nog net vast. Regelmatig controleren dus.
Rob (14-9-2010 om 15:17)
Gelukkig dat deze dronkenlap pech heeft gekregen, voordat deze bestuurder iemand het ziekenhuis (of erger) in rijd. Andere Vlissinger
Automobiliste (14-9-2010 om 13:54)
Goed dat de vrouw door is gereden.Voor hetzelfde had de agressieve man haar geslagen of nog erger.
Justin case (14-9-2010 om 13:23)
@judge dredd: mogelijk, maar misschien pas in de garage geweest, en vergeten na te trekken. ben zelf 7 jaar werkzaam in een banden bedrijf, en het is mij 1 keer gebeurt toen ik er net een maand of 3 zat. maar sommige garages kijken niet zo nouw.
Jo79 (14-9-2010 om 12:48)
@Judge dredd denk dat hij niet door de APK heen is gekomen!!!!!!??????
Jesje79 (14-9-2010 om 11:50)
Een wiel verlies je niet makkelijk maar als je je remmen laat maken bij walraven zou het zomaar kunnen gebeuren. aangezien hun vergeten om 10 moeren van je auto aan te draaien en nog beweren dat ze ze hebben vastgedraaid met een momentsleutel. lijkt mij niet dat er dan zomaar 10 bouten los komen
Cookie-instellingen beheren